brains methode.png

GRATIS DOWNLOAD

BRAINS METHODE

Tijdens de zwangerschap en bevalling kom je voor verschillende keuzes te staan. Denk alleen al aan alle tests die je tijdens de zwangerschap kunt laten afnemen. Waar je misschien wel over na hebt gedacht, wat doe ik wel? Wat doe ik niet? Waarom wel of niet? Maar ook tijdens de bevalling kunnen er interventies voorgesteld worden. Waarover je graag een weloverwogen keuze maakt. Bijvoorbeeld de keuze voor wel of geen pijnstilling. 

Soms maak je een keuze waar je achteraf langer over na had willen denken. Een handig hulpmiddel voor het maken van een keuze is de Brains-methode. In de Brains-methode staat iedere letter B.R.A.I.N.S. voor een aspect dat je mee kunt nemen in je overweging, wanneer er bijvoorbeeld een interventie, zoals een ingreep door de verloskundige of gynaecoloog, wordt voorgesteld.

Kortom een hele fijne methode die jou en je partner ondersteuning kan bieden in het maken van weloverwogen keuzes wanneer het er toe doet!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang van mij een PDF document met een duidelijk overzicht van de Brainsmethode en uitleg hoe je deze toe kunt passen tijdens zwangerschap en bevalling.

Bedankt voor de inzending!