top of page

Gratis proefles bevalcursus

Twijfel jij of je partner of een bevalcursus wel iets voor jullie is? Wacht dan niet langer! 

De enige manier om erachter te komen hoe waardevol een bevalcursus voor jullie is is door het te komen ervaren. Dit kan een drempel zijn omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Om die drempel voor jullie te verlagen zodat je kunt hoe zien tof, vooral gezellig en waardevol een bevalcursus is bied ik nu les 1 

uit mijn Relaxed bevallen vanuit Regie® programma kosteloos aan. 

Dit programma bestaat uit 4 bijeenkomsten en de kosten hiervan zijn normaal gesproken €299,- voor het complete programma. 

Jij en je partner kunnen geheel vrijblijvend en kosteloos komen ervaren of een dit bevalprogramma bij jullie past. Jullie volgen les 1 uit het Relaxed bevallen vanuit Regie® bevalprogramma als een gratis proefles. 

 

Hoe gaat het daarna verder?

  • Besluiten jullie door te gaan? Super tof! Dan kun je samen met je partner (of alleen) de volgende 3 lessen uit het programma volgen en pas nadat je dat besloten hebt betaal je de €299,- voor het volledige bevalprogramma.

  • Besluiten jullie na deze eerste les niet verder te gaan? Even goede vrienden en helemaal prima. Jullie hebben dan mega veel waardevolle info waar je mee verder kunt.
     

Kom snel kennis maken en ervaren of het Relaxed bevallen vanuit Regie® bevalprogramma iets voor jullie is.
Meld je nu kosteloos aan.

Marja Geboortecoach.jpg

Boek hier je gratis proefles Relaxed bevallen vanuit Regie!
Meld je aan via de knop 'nu boeken'.

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page