top of page

GRATIS ZWANGERSCHAPSYOGALES

Deze zwangerschapsyogales is een pure ontspanning voor jou samen met het kindje in je buik. Je leert een ontspannende ademhalingsoefening die je direct in kunt zetten!  Deze ademhalingsoefening is een krachtige tool die je in kunt zetten tijdens zwangerschap EN tijdens de ontsluitingsfase van je bevalling.

Door het volgen van deze les zet jij een eerste stap naar een ontspannen zwangerschap en relaxte bevalling!

Door bewust een moment van ontspanning te creëren voor jezelf en het kindje in je buik neem je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het kindje in je buik. Je besteed bewust aandacht aan het creëren van een positieve en relaxte mindset zodat jouw kindje kan opgroeien in een relaxt klimaat. Ik laat je tijdens deze kosteloze les ervaren en zien hoe je deze positieve mindset creëert en vast kunt houden.

Zwangerschapsyogales.jpg

Ik nodig je uit om je gerust aan te melden voor mijn kosteloze Zwangerschapsyogales waarin ik je laat ervaren wat je kunt doen om de signalen van je lichaam op te pikken en hoe je kunt ontspannen.

Tijdens deze zwangerschapsyogales volg je een compleet verzorgde yogales, je maakt kennis met yogahoudingen, mindfulness, meditatie & visualisatie en ademhalingsoefeningen. Ik geef je waardevolle tips en tools die je in kunt zetten tijdens de zwangerschap en bevalling. 

 

Meedoen met deze zwangerschapsyogales? Zeker doen want dit wil je niet missen!

Gun jezelf en het kindje in je buik dit fijne moment samen. Een moment om stil te staan bij het kindje in je buik en de signalen die je lichaam je geeft tijdens deze zwangerschap.

Inschrijven gratis 
zwangerschapsyogales
arrow&v

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page