top of page
Zwanger.png

Zwanger! 

 

Hi Mama to be!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Ook al is deze zwangerschap misschien nog heel pril jij wilt graag bewust stilstaan bij deze zwangerschap, bij het wondertje dat groeit in jouw buik. Gelijk heb je! Duik jij het liefst direct de zwangerschapsyogales in maar voelt het nog als een drempel omdat je net zwanger bent? Of wil je graag een bewust moment in de week nemen wanneer het jou uitkomt om even stil te staan bij het kindje dat mag groeien in jouw buik? Dan is het online aanbod zwanger! helemaal voor jou! 

Ook als nog bijna niemand weet dat je zwanger bent kun je al lekker bezig zijn met het zwanger zijn en de komst van je kindje. 

Zwanger! en nu?

-> Yes! Je hebt onlangs een positieve zwangerschapstest in handen gehad. Het liefst schreeuw je het van de daken! Maar je zwangerschap is nog heel pril.

-> Je verdrinkt bijna in apps met goedbedoelde adviezen en informatie zoals: 'Je kindje is nu zo groot als 'een gummy bear'.

-> Je zwangerschap kan twijfels en onzekerheden met zich meebrengen. Jij wilt informatie waar je echt iets mee kunt.

-> Je voelt het kindje in je buik nog niet maar wilt wel graag bewust stilstaan bij deze zwangerschap en de bijzondere periode die je tegemoet gaat.

-> Na de eerste weken merk je dat je minder energie hebt,  je bent sneller moe en misschien zelf misselijk.

-> Juist nu je zwanger bent mag het zachter, ook al is je zwangerschap misschien nog pril en je buik nog niet zichtbaar jouw lichaam is al hard aan het bouwen aan een mini mensje in wording. Dit kost veel energie!

Je mag nu genieten van je zwangerschap

-> Met het zwanger! aanbod zet je een tandje terug en duw je even de pauzeknop in.

-> Je gaat in de overgave en geniet bewust van deze zwangerschap.

-> Je ervaart hoe je heel bewust stil kunt staan bij het groeiende kindje in je buik en zo werk je samen aan de hechtingsband tussen jou en je kindje ook al is de zwangerschap nog pril. 

-> Je leert contact maken met het kindje in je buik, ook al voel je het kindje nog niet je kunt toch de verbinding samen op zoeken.

-> Je ontvangt informatie tips en adviezen rondom zwangerschap waar je echt iets mee kunt. 

-> Je leert ontspannen doormiddel van ademhalingsoefeningen en visualisaties, je zenuwstelsel ontspant en je kindje ontspant mee. 

Deelneemster aan het woord

"De afgelopen periode heb ik wekelijks mogen genieten van een

moment voor mezelf om in contact te komen met de baby."

Anne-Mieke Coppens

Zwanger!
Onderdelen

Al snel in de zwangerschap voel je dat dagelijkse bezigheden je meer energie kosten dan je gewend bent. Je bent sneller moe en wellicht voel je jezelf misselijk. Dit komt omdat je lichaam zich direct aanpast aan de zwangerschap. Je lichaam is keihard aan het werk om een mini mensje te bouwen. Je bent een heuse 'babyfabriek'! In dit onderdeel van het aanbod Zwanger! maak je kennis met ademhalingsoefeningen die jou ondersteunen in deze periode. De oefeningen helpen je om bewust even de pauzeknop in te duwen. Je gaat ervaren hoe fijn het is om ontspanning te vinden door middel van ademhaling. Je ontdekt de kracht bewust stilstaan bij de ademhaling. Je voelt hoe het energie geeft en hoe het stilstaan bij de adem een fijn moment creëert om ontspannen en bewust stil te staan bij de zwangerschap en het kindje dat mag groeien in jouw buik.

Ademhalingsoefeningen

In dit onderdeel leer je over het belang van een positieve mindset tijdens de zwangerschap. Je gaat ontdekken hoe dit jou kan ondersteunen richting een fijne bevalervaring. Een positieve mindset is niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker niet in alle onzekerheden die tegen kunt komen rondom de zwangerschap. In dit onderdeel leg je een stevige basis voor een positieve mindset. Je gaat ervaren hoe je zelf een positieve mindset kunt creëren en je ontdekt dat dit krachtiger is dan je denkt. Visualisatie en affirmeren zijn tools die je inzet om dit proces te ondersteunen.  

Visualisaties en affirmaties

Veel vrouwen voelen al vroeg in de zwangerschap dat ze contact willen maken met het kindje in hun buik maar voelen de ruimte niet doordat ze het druk hebben en omdat ze het kindje nog niet voelen. Hoe fijn is het om nu al contact te maken met het kindje dat mag groeien in je buik? Ook al voel je het kindje misschien nog niet, je kunt wel al heel bewust verbinding maken met elkaar. Door nu al verbinding te maken met je kindje sta je bewuster stil bij de zwangerschap ook al heb je soms drukke dagen. Je werkt samen met je kindje aan jullie hechtingsband. In dit onderdeel leer je fijne oefeningen die kunnen ondersteunen in de verbinding tussen jou en je kindje. 

Contact maken met je kindje

Hoi, ik ben Marja

Zwangerschapsyogadocent, geboortecoach en het gezicht achter Puur voor Mama.

Toen ik 9 jaar geleden voor het eerst zwanger was vond ik het mega prettig om een bewust moment in de week stil te staan bij mijn zwangerschap. Dat kwam niet als vanzelf. Omdat ik net een nieuwe baan had rende ik in het dagelijks leven maar door en de zwangerschap deed ik er even bij. Tot ik bewust ging kiezen voor een moment in de week waarin ik stil stond bij mijn zwangerschap doormiddel van de wekelijkse zwangerschapsyogales. Op deze momenten genoot ik van het zwanger zijn en het kindje in mijn buik. Even kon ik bewust helemaal stilstaan bij wat er zich allemaal in mijn buik afspeelde en groeide. Mijn lichaam stond volledig in dienst van het bouwen van een klein mensje! Heerlijk om daar aandacht aan te kunnen geven. 

zwanger!
Praktisch

Wat krijg je in het zwanger! aanbod?

  • 9 maanden toegang tot dit fijne online aanbod

  • audio's met ontspannende en praktische ademhalingsoefeningen

  • Transformerende visualisaties op audio

  • Oefeningen om contact te maken met het kindje in je buik (ook als je je kindje nog niet voelt)

  • Je kunt alles luisteren waar & wanneer je wilt

Wanneer start je met het zwanger! aanbod?

​Je kunt met zwanger! starten vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je hand hebt. Door al vroeg in de zwangerschap een moment te creëren waarin jij even helemaal bewust stilstaat bij jou zwangerschap en het kindje in je buik werk jij direct aan de hechtingsband tussen jou en je kindje. Het kan heel fijn zijn om in deze prille fase van de zwangerschap bewust bij de zwangerschap stil te staan. Ook later in de zwangerschap is het heel fijn om met zwanger! aan de slag te gaan. Door je te laten begeleiden om bewuste momenten van ontspanning te creëren tijdens de zwangerschap profiteren jij en je kindje van een ontspannen zwangerschap.  

Wat is de prijs van het bewust | zwanger aanbod?

De investering voor dit aanbod bedraagt €19,99- incl. btw. 

zwanger!
FAQ's 

Voor wie is het zwanger! aanbod?

Dit is voor jou als je bewust moment in de week wilt creëren om stil te staan bij het kindje dat mag groeien in jouw buik. ​

Kan ik zwanger! combineren met zwangerschapsyoga? Is er veel overlap?

De ademhalingsoefeningen, visualisaties en oefeningen om contact te maken met het kindje in je buik binnen het zwanger! aanbod komen ook in de zwangerschapsyogalessen aanbod. Echter is het beoefenen van deze oefeningen in een groep zwangeren een hele andere ervaring dan deze thuis oefenen met audio. Herhaling van oefeningen is ook mega fijn om in de overgave en ontspanning te kunnen zakken. Aan het beging kan een oefening nog als onwennig voelen maar hoe vaker je het herhaald hoe meer ontspanning je zult voelen.  

Zijn er vaste momenten die ik vrij moet houden?

Zwanger! volg je op een moment dat het jou uitkomt. Zodra je jezelf hebt ingeschreven ontvang je inloggegevens en kun je de audio's beluisteren. 

aanbod

bottom of page