ONDERSTEUNING BIJ ZWANGERSCHAP EN KRAAMTIJD

'It takes a village to raise a child.'

Zowel de zwangerschap als kraamtijd zijn levens veranderende ervaringen! Het kan intens zijn, intens genieten, maar ook spannend.

Er komt veel op je af! 

Toen ik zelf zwanger werd was ik de eerste van mijn vriendinnen die zwanger werd. Ik had daarmee geen uitgebreid netwerk van moeders om me heen om op terug te vallen met mijn vragen en onzekerheden rondom de zwangerschap en eerste periode met mijn kindje.

Misschien geldt dit ook voor jou? Of kun je wel op je vriendinnen terugvallen maar hebben zij ook niet de antwoorden op jouw vragen? Wellicht pakken ze dingen anders aan waar je onzeker van wordt?

Niet voor niets bestaat het gezegde: 'It takes a village to raise a child.'

Tegenwoordig missen we vaak deze village of tribe, iedereen heeft het druk! Familie woont wellicht niet om de hoek. Dus bij klop je aan voor ondersteuning en advies? 

Om al deze redenen heb ik deze pagina opgericht. Zodat jij hulptroepen kunt vinden uit je eigen omgeving. Geen lange zoektocht! Maar een uitgebreide pagina met hulp en ondersteuning op allerlei gebieden rondom zwangerschap, kraamtijd en nog lang daarna!Vita Lou Coaching.png

NEI COACH

Marlous van de Kemenade

NEI therapie kan ondersteunen bij allerlei uiteenlopende klachten tijdens de zwangerschap, kraamtijd maar ook bij je kindje. Na één sessie kan je al verschil merken. Het is een vriendelijk methode voor jouw en je kindje. 

Meer informatie over NEI therapie kan je lezen op mijn website: www.vita-lou.nl

Fit Young Man

DRAAGCONSULENT

Loes Smits

Jij erbij is er voor al jouw draagvragen

Als je weet wat de voordelen van dragen voor je kindje en voor jou zijn, wil je vast zelf ook gaan

dragen. Er zijn zoveel verschillende draagzakken en doeken te koop, hoe voorkom je dat jouw drager

in de kast verdwijnt? Loes kijkt samen met jou welke manier van dragen het beste bij jou en je kindje

past.


Kijk eens op de website van Jij erbij 

www.jijerbij.nl of neem contact op via mail welkom@jijerbij.nl