TESTERS GEZOCHT!

TIJD VOOR MAMA YOGALES

10-LESSENREEKS

Voor deze les zoek ik vrouwen die net bevallen zijn van hun kindje en graag deel willen nemen aan de tijd voor mama yogalessen reeks.

Als tester mag je deelnemen voor de helft van de prijs, 50% korting:

  • => reguliere prijs: 10-strippenkaart €125,-

  • => prijs voor testers: 10-strippenkaart €62,50

In ruil voor de korting vraag ik jou om feedback op deze nieuwe les!

Tijd voor Mama

Ben jij bevallen van je kindje? Ben je toe aan een ontspannen moment of wil je juist aan de slag met fysieke oefeningen? Dan is tijd voor mama speciaal voor jou. 


Waarschijnlijk voel je het zelf al, dat je lichaam na de geboorte van je kindje tijd nodig heeft om weer te herstellen en een nieuwe balans te vinden. De periode na de bevalling kan een intense, mooie maar soms ook lastige ontdekkingstocht zijn.

Zowel lichamelijk en geestelijk is er veel veranderd. Je lichaam voelt anders, de dagen en nachten zijn anders.

De tijd voor mama lessen zijn gericht op postpartum herstel. In de lessen besteden we bewust aandacht aan fysieke oefeningen om je rug, bekkenbodem en buik te verstevigen.

​We besteden aandacht aan ontspanning, ademhaling en zachte yogahoudigen om het lichaam diep te kunnen ontspannen.

Ik deel tijdens de lessen praktische informatie rondom herstel na bevalling. In 10-lessen behandelen we samen 10 thema’s. Graag wil ik je met de informatie die ik deel prikkelen en uitdagen om verder op eigen onderzoek te gaan.
Ik deel praktische informatie ondersteund met eigen ervaringen en ervaringen van de deelneemsters uit de lessen. Zo delen en leren we van en met elkaar. 


Deze les is voor jou alleen, zonder je kindje. Het is een pure ontspanning voor de newborn mama. Daarnaast is er genoeg ruimte om de verbinding te maken met andere moeders, we lachen samen, delen ervaringen en stellen vragen.


Je kunt vanaf ongeveer 6 weken tot 9 maanden na de geboorte van je kindje op ieder moment instappen in de les. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om deel te nemen aan deze lessen.