top of page

Relaxed bevallen vanuit Regie®

Hoe kijk jij uit naar de bevalling? Heb je vertrouwen in je lichaam maar heb je nog geen idee wat er op je af gaat komen tijdens de bevalling? Heb je angst voor de bevalling? Ben je als eens eerder bevallen maar is deze bevalling niet vanuit rust en flow verlopen? Of hoor je wellicht veel negatieve verhalen over bevallingen om je heen? Voel je: Zo'n heftige bevalling wil ik niet! (nog een keer)! 

Jij wilt een bevalling die vanuit rust en flow verloopt.

Dan is de bevalcursus Relaxed bevallen vanuit Regie® (RBVR) precies wat je zoekt. RBVR leert jou naast adem- en ontspanningstechnieken hoe je vanuit rust en een bepaalde ontspannen flow kunt bevallen.

 

 

 

 

Realistische kijk op bevallen

De Relaxed bevallen vanuit Regie® bevalcursus geeft een realistische kijk op bevallen. Waar komt het idee vandaan dat bevallen een pijnlijke gebeurtenis is waar je even doorheen moet? Is dit waar? Ik zal je een ding verklappen, nee dit is zeker niet zoals bevallen bedoeld is. De natuur heeft bedacht dat bevallen efficiënt gaat met een goede uitkomst voor moeder en kind. 

Hoe ga jij dit realiseren? 

Door te leren hoe het bevalproces eruit ziet en wat je tegen kunt komen. Maar vooral ook omdat je krachtige en praktische tips en tools gaat leren om het bevalproces te ondersteunen. Je gaat onderzoeken wat jouw wensen zijn rondom de bevalling en hoe je dit met je zorgverlener communiceert. Hoe je er als partner voor kunt zorgen dat er een veilige sfeer en omgeving ontstaan rondom jouw barende vrouw. Zodat je kunt bevallen vanuit rust en een bepaalde ontspannen flow terwijl je 'regie' houdt omdat je weet wat je wilt!

Bevallen doe je niet alleen!

Daarom is het niet meer dan normaal om je (geboorte) partner te betrekken bij de voorbereiding op de komst van jullie kindje.  Je gaat tenslotte samen bevallen! Jouw lichaam is gemaakt om te baren maar als het zover is heb je jouw partner hard nodig tijdens de bevalling! Want jouw partner kent je het allerbeste. Je partner weet wat je wel en niet fijn vindt en zeg nou zelf. Je wordt tijdens de bevalling toch liever aangeraakt een gemasseerd door de liefdevolle aanraking van je partner dan door een zorgverlener die je eigenlijk  niet zo goed kent? Je partner is jouw spaceholder en kan zorgen voor een veilige omgeving en sfeer tijdens de bevalling, waarin jij je prettig voelt. Wel fijn als je partner dan ook weet wat hij kan doen op het moment van de bevalling. RBVR kun je volledig samen volgen of je kunt ervoor kiezen dat je partner 1 partnerles mee volgt. Dit is aan jullie!

Na dit programma:

 • Weet je hoe het bevalproces eruit ziet en ken je de verschillende fases.

 • Weet je alles over de fantastische werking van het zwangere en barende lichaam en heb je realistische en praktische tips en tools in handen om het bevalproces te ondersteunen.

 • Weet je hoe je kunt ontspannen tijdens de zwangerschap en bevalling. Je leert hoe je stress kunt reduceren en ontspanning kunt vinden in de dagelijks leven.

 • Je kent de kracht van mindset, hebt mogen ervaren hoe dit werkt in het dagelijks leven en kunt dit ook inzetten tijdens de zwangerschap en bevalling.

 • Weet je wat jouw wensen zijn rondom de bevalling. Je hebt een uitgebreid en compleet uitgeschreven geboorteplan 2.0 en je hebt dit besproken  met je zorgverlener. Je heb nagedacht over wat als het anders loopt? Ook hier ben je op voorbereid. Deze kennis zorgt voor rust en ontspanning tijdens het bevalproces.

 • Met deze bevalcursus bereid je je ook voor op de postpartum periode

 • Als Bonus ontvang je een 1 op 1 coaching gesprek t.w.v. €99,- van 60 minuten waarin we samen kijken wat je nodig hebt om vanuit een ontspannen flow te kunnen bevallen. 

 • Daarnaast ontvang je na elke les een mail met veel extra's, speciaal gemaakte audio bestanden voor ontspanning (meditaties, affirmaties en ademhalingsoefeningen). 

 • Kun je de factuur indienen bij je zorgverzekeraar, doorgaans vergoed de zorgverzekeraar een deel. Ik ben aangesloten bij de VYN = Vereniging Yogadocenten Nederland. De factuur bevat een KvK nummer, AGB-code en VYN lidnummer.

.

Relaxed bevallen vanuit Regie®

 • 4 weekse bevalcursus met 4 x 2,5 uur les

 • 10 uur live les!

 • Programma bevat elementen uit de hypnobirthing cursus, geen yogalessen

 • Bonus! 60 minuten 1 op 1 coaching gesprek t.w.v. €99,-

 • Je volgt deze cursus vanaf 20 weken zwangerschap

Complete cursus €359,-

bottom of page