top of page

Tijd voor Mama

​Ben jij onlangs bevallen van je kindje? Of al wat langer geleden? Ben je toe aan een ontspannen moment, een fijn gesprek met andere moeders of wil je juist aan de slag met je fysieke herstel? Dan is het Tijd voor Mama Pakket speciaal voor jou!

Een nieuwe balans vinden

 

Na de geboorte van je kindje heeft je lichaam tijd nodig om weer te herstellen en een nieuwe balans te vinden. De periode na de bevalling kan een intense, mooie maar soms ook lastige ontdekkingstocht zijn. Zowel lichamelijk en geestelijk is er veel veranderd. Je lichaam voelt ineens anders, de dagen en nachten zijn anders. Hoe mooi en fijn kan het zijn om juist in deze periode een moment van volle aandacht te hebben voor jezelf?

Naast een baby wordt er ook een moeder geboren

Soms ben je zo fulltime aan het 'moederen' dat je jezelf wel eens vergeet. Het  kan lastig zijn om ruimte te maken voor jezelf en jouw behoeften. Weet dat jouw eigen behoefte mega belangrijk zijn. Wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je pas goed voor een ander zorgen. Gun jezelf daarom een moment voor jou alleen zodat je kunt opladen en er daarna weer helemaal voor je kindje kunt zijn.  Tijdens het Tijd voor Mama besteden we  aandacht aan ademhaling, diepe ontspanning en fysiek herstel na bevalling. Je beoefent yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en visualisaties. Je richt je hiermee niet alleen op fysiek herstel na de bevalling maar gaat ook mentaal aan de slag en creëert een positieve mindset.

Je hoeft het niet alleen te doen

Het moederschap kan veel uitdagingen met zich mee brengen. Waarom huilt mijn kindje? Hoe kan ik het troosten? Je kindje kan nog niet praten maar geeft je wel allerlei signalen. Huilen is een van de communicatiemiddelen van je kindje. Soms is het een zoektocht naar hoe je je kindje kunt troosten of helpen. Je krijgt veel goed bedoelde adviezen uit je omgeving maar past dit bij je? Wat doet de vraag: 'Slaapt je kindje al door bijvoorbeeld met je?' Het prille  moederschap kan af en toe eenzaam voelen door al deze meningen en adviezen van anderen. Lieve mama weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Met de verbindende vrouwencirkel waarmee we iedere les afsluiten biedt Tijd voor Mama jou een fijn moment met een groep gelijkgestemde moeders die door dezelfde fase in hun leven gaan en vaak dezelfde uitdagingen tegen komen. In een veilige setting kun je jouw vragen en onzekerheden rondom het moederschap delen.  Verbinden, delen en praten met gelijkgestemden werkt helend en verhelderend en levert vaak verrassende inzichten op, die jou kunnen ondersteun in het moederschap. Zo ontvang je tal van tips en tricks van gelijkgestemde moeders. 

 

BONUS!

 

Tijdens Tijd voor Mama ontvang je naast de yogalessen en vrouwencirkel een  extra workshop: 'Huilen, Troosten, Slapen.' Tijdens deze workshop kijk je met een expert naar de situatie van jou en je kindje en krijg je specifieke tips hoe je met het huilen, troosten en slapen van je kindje om kunt omgaan. 

Na het volgen van het Tijd voor Mama:

 • Voel jij je fysiek en mentaal sterker. 

 • Ken jij een groep moeders waar je op terug kunt vallen met vragen over opvoeden en alles rondom het moederschap. 

 • Je kent de kracht van mindset, hebt mogen ervaren hoe dit werkt in het dagelijks leven en kunt dit ook inzetten tijdens je dagelijks leven.

 • Weet jij wat jou helpt ontspannen en je kunt dit inzetten in je dagelijks leven. 

 • Daarnaast ontvang je een postpartum E-book, met veel extra's  zoals tips en tools voor fysiek herstel en speciaal gemaakte audio bestanden voor ontspanning (meditaties, affirmaties en ademhalingsoefeningen). 

 • Bonus! je ontvangt een workshop 'Huilen, Troosten, Slapen.' t.w.v. €65,- tijdens deze workshop ontvang je gerichte tips en tools specifiek op jouw situatie gericht, die je in  kunt zetten bij het huilen, troosten en slapen van je kindje.

Tijd voor Mama

 • 4 weken helemaal voor jou!

 • 4 x 1,5 uur 

 • Wekelijkse yogales

 • Wekelijkse verbindende vrouwencirkel inclusief een variatie aan heerlijke verse snacks, koffie en thee

 • Inclusief postpartum E-book met tips en oefeningen en ontspannende audio's 

 • BONUS! Workshop over 'Huilen, Troosten, Slapen' t.w.v. €65,-

 

Complete Pakket €149,-

bottom of page