TIJD VOOR MAMA

'Een ontspannen les voor de newborn mama.'

kleur groot-4.jpg

TIJD VOOR MAMA
75 MINUTEN
10-LESSENREEKS (10 THEMA'S)

Ben jij bevallen van je kindje? Ben je toe aan een ontspannen moment of wil je juist aan de slag met fysieke oefeningen? Dan is de tijd voor mama yogales speciaal voor jou. 


Waarschijnlijk voel je het zelf al, dat je lichaam na de geboorte van je kindje tijd nodig heeft om weer te herstellen en een nieuwe balans te vinden. De periode na de bevalling kan een intense, mooie maar soms ook lastige ontdekkingstocht zijn.

Zowel lichamelijk en geestelijk is er veel veranderd. Je lichaam voelt anders, de dagen en nachten zijn anders.

De tijd voor mama yogalessen zijn gericht op postpartum herstel. In de lessen besteden we bewust aandacht aan fysieke oefeningen om je rug, bekkenbodem en buik te verstevigen.

​We besteden aandacht aan ontspanning, ademhaling en zachte yogahoudigen om het lichaam diep te kunnen ontspannen.

Ik deel tijdens de lessen praktische informatie rondom herstel na bevalling. In 10-lessen behandelen we samen 10 thema’s. Graag wil ik je met de informatie die ik deel prikkelen en uitdagen om verder op eigen onderzoek te gaan.
Ik deel praktische informatie ondersteund met eigen ervaringen en ervaringen van de deelneemsters uit de lessen. Zo delen en leren we van en met elkaar

Deze les is voor jou alleen, zonder je kindje. Het is een pure ontspanning voor de newborn mama. Daarnaast is er genoeg ruimte om de verbinding te maken met andere moeders, we lachen samen, delen ervaringen en stellen vragen.


Je kunt vanaf ongeveer 6 weken tot 9 maanden na de geboorte van je kindje op ieder moment instappen in de les. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om deel te nemen aan deze lessen.

De groepen zijn klein en intiem, maximaal 12 deelneemsters.


Deze les is ook te boeken als als privéles, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 
kleur klein-19.jpg

Vraag je je af of postnatale yoga wel bij je past? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op.