kleur  groot-61.jpg

OVER MIJ

'Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken voor jezelf. Zeker tijdens de zwangerschap maar vooral ook daarna.'

Hoi ik ben Marja, mama van twee kinderen en getrouwd met Robert. 

Sinds 2011 beoefen ik yoga hierin zoek ik een moment voor mezelf, een moment van verstilling en soms zoek ik ook de randjes op en daag ik mezelf fysiek uit in een yogales. Ik probeer daarin een balans te vinden die mij past en energie geeft. Ik combineer dan ook graag verschillende lessen als hatha, yin en ashtanga. Mijn zwangerschapsyogalessen vullen zich dan ook met invloeden uit deze yogavormen.

Toen ik zwanger raakte van mijn eerste kindje wilde ik heel graag doorgaan met het volgen van yogalessen. De reguliere yogalessen pasten mij op een gegeven moment niet meer door mijn veranderende lichaam. Naast de behoefte aan ontspanning, verstilling samen met het kindje in mijn buik, had ik ook een enorme behoefte aan informatie rondom de zwangerschap en bevalling. Ik startte met het volgen van zwangerschapsyogalessen, dit beviel me ontzettend goed. De yogalessen gaven mij ruimte om bewust contact te maken met het kindje in mijn buik en samen de ontspanning en verstilling op te zoeken. Ik voelde dat mijn kindje echt werd betrokken tijdens de zwangerschapsyogales.

Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik opnieuw zwangerschapsyogalessen gevolgd en mezelf meer verdiept in mindfulness rondom zwangerschap en bevalling. Dit heeft me ontzettend veel gebracht gedurende de tweede zwangerschap en geboorte van mijn tweede kindje.

Graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou! Om deze kennis te verdiepen en nog meer kracht bij te zetten volgde ik een allround yogadocenten opleiding en yin bijscholing (Yoga College Tilburg), een zwangerschapsyoga opleiding (Pure Yoga) en postnatale bijscholing (Arhanta Yoga). Ik leer nog steeds bij iedere dag op de mat, in het dagelijks leven en tijdens bijscholingen en opleidingen.

Graag nodig ik je uit om deel te nemen aan een van mijn lessen.

Voel je welkom bij Puur voor Mama.