top of page

Zwangerschapsyoga

Door nu te starten met zwangerschapsyoga zet jij de eerste stap naar een relaxte zwangerschap en bevalling! Met zwangerschapsyoga leer je ontdekken wat jou in een ontspannen flow brengt zodat jij ontspannen door je zwangerschap en bevalling heen kunt gaan. 

Wekelijks bewust verbinden met het kindje in je buik

Bij Puur voor Mama volg je wekelijks een complete zwangerschapsyogales voor jou en het kindje in je buik. Je kunt zwangerschapsyogalessen volgen in Gemert en Boekel. In de drukke tijd waarin we leven is een wekelijkse yogales een fijn cadeautje aan jezelf en het kindje in je buik. Je kent het wel, je rent maar door en moet vanalles van jezelf of een ander. Soms ren je zo hard door dat je niet of nauwelijks stil kunt staan bij het magische proces dat zich afspeelt in jouw buik, tijdens deze zwangerschap. Een wekelijkse zwangerschapsyogales helpt jou om heel bewust een moment stil te staan bij het feit dat je zwanger bent, dat je mama gaat worden en dat er een klein mensje in jouw buik mag groeien. 

Gun jezelf deze tijd

De zwangerschap en bevalling zijn levensveranderende ervaringen die veel energie van je vragen. Voel jij je sneller moe, misselijk of zelfs prikkelbaar? Enerzijds is dit super normaal dus wees gerust, anderzijds geeft je lichaam je een signaal. Wist je dat het bouwen van een baby maar liefst 15%-20% van jouw dagelijkse energie vraagt?! Ja dat is veel, logisch dus dat je lichaam je af en toe vraagt wat rustiger aan te doen. 

Gun jezelf en het kindje in je buik daarom iedere week een fijne yogales samen. Want jij en je kindje verdienen het om stil te staan bij deze zwangerschap, jullie mogen gezien en gedragen worden.  De zwangerschapsyogales die ik geef is dan ook een fijn moment van selfcare.  Niet alleen selfcare voor jezelf maar ook voor je kindje! Soms merk je dat al tijdens de yogales wanneer je een ademhalingsoefeningen beoefent en je kindje ineens meer ruimte krijgt doordat jij je buik ontspant laat je kindje van zich horen door lekker te bewegen. Je maakt tijdens de yogales dan ook heel bewust contact met het kindje in je buik. Daarnaast beoefen je ook yogahoudingen die je lichaam fysiek sterk maken en zorgen voor een goede houding. We beoefenen ook ademhalingstechnieken en bevalhoudingen die je kunt toepassen tijdens de bevalling. 

Ik ben niet lenig!

Wist je dat toen ik in 2011 met yoga startte niet eens in kleermakerszit kon zitten? Ja dat is echt waar! Toch ben ik gestart met yoga en nu 12 jaar later heb ik daar nog steeds plezier van. Ben ik leniger geworden? Ja. Kan ik houdingen die instagram waardig zijn? NEE! Je hoeft echt niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. In de ruimtes waar ik les geef staan allerlei props; zoals kussens, blokken en riemen die ik samen met je inzet om een houding comfortabel te maken. Alle yogalessen zijn gericht op het zwangere lichaam en voor iedere zwangere  uitvoerbaar. En als iets toch niet past voor je zoek ik samen met je naar een geschikte alternatieve houding. Dus voor ieder wat wils! Ik nodig je uit om eens een les te komen ervaren. Via het lesrooster kun je tegen een gereduceerd tarief een proefles boeken.

Na het volgen van een yogales:

  • Voel jij meer rust en ontspanning in je lichaam.

  • Kun jij makkelijker stilstaan bij de signalen die je lichaam je geeft tijdens de zwangerschap en hiernaar handelen.

  • Voel je meer verbinding met het kindje in je buik.

  • Je kent de kracht van mindset, hebt mogen ervaren hoe dit werkt in het dagelijks leven en kunt dit ook inzetten tijdens de zwangerschap en bevalling.

  • Heb je vertrouwen in je fantastische lichaam!

  • Start je uitgerust en ontspannen aan de bevalling.

Zwangerschapsyoga

  • ​Koop een strippenkaart: 5, 10, 15 strippenkaart

  • Volg een wekelijkse zwangerschapsyogales​

  • Ochtend- en Avondlessen

  • In Boekel en Gemert

5 strippen €75,-

10 strippen €140,-

15 strippen €195,-

Liever eerst een proefles boeken? Dat kan! Check het lesrooster!

bottom of page