top of page
Babymassage

SHANTALA BABYMASSAGE 
 

Een moment in verbinding met je kindje

Je wilt je kindje graag laten ontspannen op een zachte, rustige en fijne manier die jullie samen in verbinding brengt. Ervaar hoe babymassage kan ondersteunen in de hechting tussen jou en je kindje. Zodat jullie samen genieten, ontspannen en opladen. 

Tijdens babymassage komt het hormoon oxytocine vrij. Dit is het knuffel- en liefdeshormoon. Het zorgt voor ontspanning, rust en versterkt de hechtingsband tussen jullie beiden.

Elkaar leren kennen

-> Je kindje is geboren je hebt nu een gezin of je gezin is verder uitgebreid met de komst van je kindje. Je wilt niets liever dan je kindje leren kennen. 

 

-> De ontwikkeling van je kindje gaat in het eerste jaar razendsnel, je merkt dat je kindje soms overprikkelt is en je wilt je kindje graag ondersteunen en laten ontspannen. 

-> Heb je al meerdere kindjes? Dan  kan het soms lastig zijn om ruimte voor jou en je kindje te vinden en je kindje 1 op 1 aandacht te geven.

 

-> Herken je dat je soms even helemaal wordt meegezogen in je werk en alles wat het moederschap met zich meebrengt? Dat je op zoek bent naar een moment in verbinding met je kindje. 

Shantala babymassage

Shantala babymassage geeft jullie een ontspannen moment samen

-> Natuurlijk wil jij niets liever dan dat je kindje zich op een positieve en zachte manier kan hechten. Deze hechtingsband tussen jou en je kindje kun je op een fijne manier ondersteunen met babymassage. 

-> De overgang van jouw warme veilige buik naar de grote wereld is voor je kindje een enorme verandering. Door je kindje regelmatig te masseren en daarmee de tastzin te prikkelen maak je je kindje bewust van het voelen van de grenzen van het lijfje. Daarmee help je je kindje gerust te stellen en ontspannen maar ook de wereld ontdekken!​

-> Een leven lang plezier. Tijdens deze 4 weekse cursus babymassage leer je je kindje masseren volgens de Shantala methode. Door deze massage goed aan te leren kun je de massage thuis makkelijk toe blijven passen. Ook kindjes die al wat ouder zijn vinden de massage vaak heel fijn.  

 

-> Babymassage is ook goed voor het immuunsysteem, je helpt tijdens de massage de bloedcirculatie van je kindje en stimuleert de zintuigen van je baby. Babymassage helpt bij de spierontwikkeling en je kunt je kindje ondersteunen wanneer je kindje darmkrampjes heeft. 

Deelneemster aan het woord

"Wij hebben het erg leuk gehad samen tijdens de baby massage cursus. Marja geeft een hele fijne rustige energie af waardoor de baby’tjes ook op hun gemak zijn. In de lessen is genoeg tijd voor het uitkleden en ook ruimte voor eventuele ongelukjes tijdens het masseren. Veel geleerd wat we nu samen zelf kunnen gaan oefenen. Ook het naslagwerk wat we hebben gekregen is fijn als je het even niet meer precies weet. Bedankt voor de lessen en de goeie tips Marja!"

Irene Paardekooper met haar kindje Veerle

"Met ons gaat het goed. Ze vindt de babymassage heerlijk, ligt echt met een lach te genieten. Ik probeer de massage iedere avond even te doen, het hoort eigenlijk een beetje bij haar avond ritueeltje. En begint dan heerlijk ontspannen aan haar nachtrust."

Kim van Asseldonk met haar kindje Vayèn

  • Begint 23 aug.

    75 euro

    Beschikbaarheid laden...

bottom of page