top of page
Ontwerp zonder titel (30).png

Zwangerschapsyoga online

Volg wekelijks een ontspannen zwangerschapsyogales vanuit je eigen fijne en vertrouwde huis. De lessen worden live gegeven!

Hi Mama to be

 

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Jij wilt graag bewust stilstaan bij deze zwangerschap, bij het wondertje dat groeit in jouw buik. Gelijk heb je! Graag zou je wekelijks bewust verbinden met het kindje in je buik op een ontspannen moment. Het liefst duik je de zwangerschapsyogales in maar het is er nog niet van gekomen vanwege je planning of zwangerschapskwaaltjes is het lastig om naar de yogastudio te komen.

Je wilt graag ademtechnieken leren die je in kunt zetten tijdens de bevalling en ervaren hoe je in ontspanning kunt zakken tijdens deze zwangerschap.

 

 Dan zijn de online zwangerschapsyogalessen helemaal voor jou!

Deze online zwangerschapsyogales helpt je om een fijn moment creëren in de week, om contact te maken met het kindje in je buik, heerlijk thuis vanuit jou eigen fijne en vertrouwde plek. 

Zwanger zijn is hard werken

-> Je merkt aan alles dat je zwanger bent! Je hebt minder energie, bent sneller moe en voelt je misschien zelfs misselijk.

-> Een zwangerschap kan twijfels en onzekerheden met zich meebrengen, je staat hier bij stil maar wilt ook graag genieten ook al voel je het kindje nu misschien nog niet. 

-> Juist nu je zwanger bent mag het zachter, ook al is je zwangerschap misschien nog pril en je buik nog niet zichtbaar jouw lichaam is al hard aan het bouwen aan een mini mensje in wording. Dit kost veel energie!

zwangere vrouw

Je mag nu genieten van je zwangerschap

-> Met het bewust | zwanger aanbod zet je een tandje terug en duw je even de pauzeknop in.

-> Je gaat in de overgave en geniet bewust van deze zwangerschap.

-> Je ervaart hoe je heel bewust stil kunt staan bij het groeiende kindje in je buik en zo werk je samen aan de hechtingsband tussen jou en je kindje.

-> Je leert ontspannen doormiddel van ademhalingstechnieken en visualisaties, je zenuwstelsel ontspant en je kindje ontspant mee. 

-> Je leert ademhalingstechnieken die je zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling helpen ontspannen. 

Ready for the Ride?

Je voelt een diep vertrouwen in jezelf, je lichaam en het groeiende kindje in je buik. 

Je  kijkt uit naar de bevalling en om je kindje straks te gaan ontmoeten.

Genieten.

Je mag nu gaan genieten van het zwanger zijn. 

Overgave.

Je mag jezelf overgeven aan de vermoeidheid, de misselijkheid en soms zelfs onzekerheid die een zwangerschap met zich mee kan brengen.

Verbinden.

Verbind je met het kindje in je buik en werk samen aan de hechtingsband tussen jullie beide.

Ontspanning.

Geef je over aan diepe ontspanningsoefeningen, je zenuwstelsel ontspant en je kindje ontspant mee.

Bewust zwanger

Deelneemsters aan het woord

"De afgelopen periode heb ik wekelijks mogen genieten van een

moment voor mezelf om in contact te komen met de baby."

Anne-Mieke Coppens

"Het leuke is dat je leert waarom bepaalde oefeningen van waarde kunnen zijn en hoe je deze gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling kunt inzetten."

Lisa van Leuken

"De bevalling zelf heb ik heel positief ervaren mede dankzij de tips en de ademhalingsoefeningen heb ik deze bevalling op eigen kracht zeer prettig ervaren."

Sharon Bel

Bewust | Zwanger
Onderdelen

Je leert ademhalingstechnieken die jou helpen ontspannen tijdens de zwangerschap én bevalling. Je ontdekt al tijdens de zwangerschap de kracht van deze ademtechnieken. Door deze ademtechnieken gedurende de zwangerschap te herhalen komen ze in je systeem, dit zorgt ervoor dat je tijdens de bevalling moeiteloos kunt terug pakken op deze ademtechnieken en dat ze je ook echt gaan helpen ter ontspanning. Het duurt immers minimaal 60 dagen om je een gewoonte eigen te maken dus het loont zeker om op tijd te starten met het oefenen van deze technieken. 

Ademhalingstechnieken

Je gaat aan de slag met visualisatie (dit wordt ook ingezet door topsporters voor een topprestatie). Je ontdekt hierdoor wat de kracht van mindset voor je kan betekenen tijdens de bevalling. Maar ook hoe je dit direct al in het dagelijks leven kunt inzetten tijdens de zwangerschap. Doormiddel van visualisatie ga je ontdekken hoe krachtig je mindset is. We gaan ook kijken waar je stress kunt reduceren tijdens de zwangerschap en zorgen voor een positieve mindset op weg naar een relaxte setting voor de bevalling.

Visualisatie en de kracht van mindset

Op het moment dat het jou uitkomt kun je kiezen voor een heerlijke ontspanningsoefening in dit online aanbod. Ontspanning kun je vinden door middel van geleide meditaties gericht op de ontspanning van jouw lichaam en geest. Ook zoek je de ontspanning bewust samen met je kindje op. Je maakt contact met het kindje in je buik. Zo werk je samen aan jullie hechtingsband, leer je elkaar beetje bij beetje aanvoelen en kennen ook als je het kindje nog niet zo goed kunt voelen is dit een heerlijk ontspannen moment voor jullie samen. 

Ontspanningsoefeningen

Hoi, ik ben Marja

Zwangerschapsyogadocent, geboortecoach en het gezicht achter Puur voor Mama.

Toen ik 9 jaar geleden voor het eerst zwanger was vond ik het mega prettig om een bewust moment in de week stil te staan bij mijn zwangerschap. Dat kwam niet als vanzelf. Omdat ik net een nieuwe baan had rende ik in het dagelijks leven maar door en de zwangerschap deed ik er even bij. Tot ik bewust ging kiezen voor een moment in de week waarin ik stil stond bij mijn zwangerschap doormiddel van de wekelijkse zwangerschapsyogales. Op deze momenten genoot ik van het zwanger zijn en het kindje in mijn buik. Even kon ik bewust helemaal stilstaan bij wat er zich allemaal in mijn buik afspeelde en groeide. Mijn lichaam stond volledig in dienst van het bouwen van een klein mensje! Heerlijk om daar aandacht aan te kunnen geven. 

Zwangerschapsyogadocent

Een cadeautje!

Download hier gratis een fijne meditatie als voorproefje op het online aanbod en geniet samen met het kindje in je buik van deze ontspanning.

Dit is een metta meditatie deze meditatievorm komt uit het Boeddhisme en gaat over liefdevolle vriendelijkheid ofwel Loving Kindness. Geniet en laat de metta voor jou en je kindje stromen. 

Luister hier naar een voorproefje

Bewust | Zwanger
Praktisch

Wat krijg je in het Bewust | Zwanger aanbod?

  • 9 maanden toegang tot dit fijne online aanbod

  • Video's met ontspannende en praktische ademhalingstechnieken

  • Transformerende visualisaties op audio

  • Je kunt alles bekijken waar & wanneer je wilt

Wanneer start je met het Bewust | Zwanger aanbod?

​Je kunt met Bewust | Zwanger starten vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je hand hebt. Door al vroeg in de zwangerschap een moment te creëren waarin jij even helemaal bewust stilstaat bij jou zwangerschap en het kindje in je buik werk jij direct aan de hechtingsband tussen jou en je kindje. Het kan heel fijn zijn om in deze prille fase van de zwangerschap bewust bij de zwangerschap stil te staan. Ook later in de zwangerschap is het heel fijn om met Bewust | Zwanger aan de slag te gaan. Bewust de ontspanning op te zoeken en je doormiddel van ademhalingstechnieken voorbereiden op de bevalling.

Wat is de prijs van het Bewust | Zwanger aanbod?

De investering voor dit aanbod bedraagt €49,- incl. btw.

Je kunt ook kiezen voor het combinatiepakket waarin je 10-strippen live zwangerschapsyoga combineert met het Bewust | Zwanger online aanbod. Dit pakket biedt een combinatie van beide. Je ontvangt een fijne korting als je het combinatie pakket aanschaft! 

bewust | zwanger
FAQ's 

Voor wie is het bewust | zwanger aanbod?

Dit is voor jou als je bewust moment in de week wilt creëren, op een moment dat jou uitkomt, om stil te staan bij het kindje dat mag groeien in jouw buik. ​

Kan ik Bewust | Zwanger combineren met zwangerschapsyogalessen?

Ja dat kan zeker!

Er zelfs een combinatiepakket samengesteld waarin je 10-strippen zwangerschapsyoga combineert met het Bewust | Zwanger online aanbod. Dit pakket biedt een combinatie van beide. Je ontvangt een fijne korting als je het combinatie pakket aanschaft! Hiermee kun je zowel 9 maanden in het online aanbod als gebruik maken van de 10-strippen zwangerschapsyoga. Zo kun je beide in je eigen tempo combineren wanneer jou het uitkomt. 

 

Is er veel overlap tussen Bewust | Zwanger en zwangerschapsyoga?

De ademhalingstechnieken in dit Bewust | Zwanger zijn dezelfde als we beoefenen tijdens de zwangerschapyogalessen. Het is van belang om deze technieken veelvuldig te herhalen om ze eigen te maken en met gemak in te kunnen zetten ter ontspanning tijdens de bevalling. Daarom is het zelfs een aanrader om Bewust | Zwanger online te combineren met live zwangerschapsyogalessen. Zo kun je de ademhalingstechnieken zowel thuis als tijdens de yogalessen makkelijk herhalen en oefenen. 

Zijn er vaste momenten die ik vrij moet houden?

Bewust | Zwanger volg je op een moment dat het jou uitkomt. Zodra je jezelf hebt ingeschreven ontvang je inloggegevens en kun je video's en audio's zien en beluisteren. 

Programma's

bottom of page