top of page
 • Marja

Tijd voor Mama

Lieve Mama maak jij tijd voor jezelf vrij? Dan bedoel ik helemaal alleen voor jezelf, zonder je partner zonder je kindje. Volledige Me-time helemaal voor jou alleen. Doe je dit wel eens? Gun je dat jezelf? Even jezelf helemaal opladen.


Ik hoor om me heen dat dat een van de grote uitdagingen is in het moederschap. Met alle ballen die je hoog houdt: werk, je gezin, een sociaal leven, sportlessen het gaat maar door. En waar ben jij? Je hoeft niet alleen maar dingen voor anderen te doen.


Je leven veranderd als je moeder wordt. Je krijgt een nieuwe rol: Mama want naast een baby wordt er ook een moeder geboren. Vaak hoor je als alles goed gaat met de baby dan is alles goed. Maar hoe gaat het met jou lieve mama? Jij bent net zo belangrijk als je kindje. Je hoeft jezelf niet onderaan de prioriteitenladder te zetten.


Na de geboorte van je kindje heeft je lichaam tijd nodig om weer te herstellen en een nieuwe balans te vinden. En dat herstel komt je niet zomaar aanwaaien. Dat herstel heeft tijd en aandacht nodig. De periode na de bevalling kan een intense, mooie maar soms ook lastige ontdekkingstocht zijn. Zowel lichamelijk en geestelijk is er veel veranderd. Je lichaam voelt ineens anders, de dagen en nachten zijn anders. Dit kost energie en daarom verdien jij rust en aandacht voor jezelf. Je hoeft niet alleen maar dingen te doen die energie kosten.


Laat mij je meenemen in de 4 weekse Tijd voor Mama een heuse mini retraite van 4 opeen volgende zaterdagen. Ik neem je mee in een wekelijkse fijne yogales, met diepe ontspanning en ademhalingsoefeningen. Een moment helemaal voor jou alleen, zonder partner, zonder je kindje. Een moment waarin je helemaal kan opladen.


Maar dat niet alleen! Je verbindt ook met andere gelijkgestemde moeders in een verbindende vrouwencirkel. Want lieve Mama je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Het moederschap kan veel uitdagingen met zich meebrengen. Naast gebroken nachten kun je je af vragen waarom je kindje (veel) huilt, wat heeft het nodig? Door alles wat je om je heen hoort en leest op social media kun je behoorlijk aan het twijfelen gebracht worden. Doe ik het wel goed? Ja lieve mama je doet het goed, als jij vanuit een liefdevolle intentie voor je kindje zorgt dan doe je het goed.


Tijdens de verbindende vrouwencirkel deel je met andere moeders die zich in dezelfde fase van hun leven bevinden. In een veilige setting kun je jouw vragen en onzekerheden rondom het moederschap delen. Verbinden, delen en praten met gelijkgestemden werkt helend en verhelderend en levert vaak verrassende inzichten op, die jou kunnen ondersteun in het moederschap. Zo ontvang je tal van tips en tricks van gelijkgestemde moeders.


Bonus!


Tijdens Tijd voor Mama ontvang je naast de yogalessen en vrouwencirkel een extra workshop: ‘Huilen, Troosten, Slapen’. Tijdens deze workshop kijk je met een aware parenting instructor naar de situatie van jou, je gezin en je kindje en krijg je tips hoe je op een liefdevolle manier met het huilen, troosten en slapen van jullie kindje om kunt gaan.


 • Ben jij onlangs bevallen? Of al wat langer geleden?

 • Ben je toe aan een ontspannen moment en zie je een wekelijkse fijne yogales wel zitten?

 • Wil je even sparren met over twijfels en onzekerheden die het moederschap met zich meebrengen?

Dan is Tijd voor mama iets voor jou!
 • Start met een groep gelijkgestemde moeders aan deze 4 weekse reis! (4 opeenvolgende zaterdagen)

 • Volg wekelijks een fijne en ontspannen yogales gericht op het herstel van jou postpartum lijf.

 • Verbind wekelijks in een vrouwencirkel met andere mama's

 • Gun jezelf een wekelijkse portie zelfzorg

Ik kan je garanderen dat je met nieuwe inzichten naar huis gaat na deze 4 weekse reis!

Nieuwe inzichten als:

 • Dat je weet wat jou ontspanning kan brengen tijdens het moederschap.

 • Met nieuwe inzichten over bewust en liefdevol ouderschap

 • Verrijkt met een groep gelijkgestemde moeders waar je mee kan sparren ook na Tijd voor Mama

Gun jij dit jezelf?

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page