top of page
  • Marja

Zwangerschapsyoga in Gemert

Graag wil ik NIEUWS met je delen omdat ik dit zo tof vind! Ik ga namelijk een zwangerschapsyogales verzorgen in Gemert bij Basic Flow! Per 11 mei kun je naast Boekel dus ook in Gemert zwangerschapsyogalessen volgen! Omdat ik zelf in Gemert woon was het een lang gekoesterde wens van mij om naast zwangerschapsyoga in Boekel ook zwangerschapsyogalessen in Gemert te geven. Ik heb er ontzettend veel zin in om zwangerschapsyoga op de kaart te zetten in Gemert!


Praktijk Watermolen het pand waarin Basic Flow gevestigd is, is zeker niet onbekend voor mij. Wist je dat je hier bijvoorbeeld de meest fijne massages kunt ontvangen van een Ayurvedisch Practitioner of Accupunctuur, wat beide ook een mooie ondersteuning kan zijn tijdens de zwangerschap. Zelf heb ik ervaring met deze specialisten die werkzaam zijn in Praktijk Watermolen.


Super tof! De zwangerschapsyogales in Gemert is de zaterdagochtend les van 9:00 - 10:15 uur. Je kunt dus met 1 strippenkaart zowel lessen volgen in Gemert als Boekel in de avond en ochtend.


Hoe werkt het boeken van een zwangerschapsyogales bij Puur voor Mama?


Je koopt een strippenkaart van 5, 10 of 15 zwangerschapsyogalessen waarmee je lessen kunt volgen in Boekel en Gemert. Je kunt 2 lessen per week volgen of 1 les in de week, precies zoals het jou het beste uitkomt. Je kunt de ene week een les in Boekel volgen en de andere week in Gemert. Je bent dus niet gebonden aan een tijd of plaats. De Puur voor Mama strippenkaart geeft jou dus flexibiliteit in het volgen van een zwangerschapsyogales.


Tijden en Locatie:


Locatie Gemert:

Zaterdagochtend van 09:00 tot 10:15 zwangerschapsyoga in Gemert, Basic Flow Molenrand 3 in Gemert


Locatie Boekel:

Maandagavond van 19:00 tot 20:15 zwangerschapsyoga in Boekel, Infabriek Boekel, Tuinstraat 15


Wil je graag een keer een gratis proefles ervaren? Dat kan!


Meteen een strippenkaart kopen kan ook via onderstaande link!


Zie ik je snel in Gemert?! Liefs Marja


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page